Cursuri floristica

Cursuri Antonia Deluxe Flowers

Curs Video: Buchet Modern Rotund / 60 Lei (1+1 GRATIS)

Invata alaturi de noi sa realizezi cele mai frumase si moderne buchete!
Acest curs a fost creat cu scopul de a te ajute si a te inspira pe deplin in realizarea creatiilor tale din acest an.

In acest pachet vei gasi doua cursuri!

Cursul unu: Buchet rotund modern Cursul doi: Mini buchet de 1-8 martie Urmareste cursul din confortul casei tale ori de cate ori iti doresti, cursul se achita o singura data iar accesul la el este nelimitat.

Daca nu ai inteles in totalitate tehnica folosita la crearea buchetelor din acest curs, nu ezita sa ne contactezi pentru explicatii suplimentare.

 

Speram ca acest curs te va ajuta si inspira pe deplin in realizarea urmatoarelor tale creatii.

Alte cursuri disponibile

Cursuri Antonia Deluxe Flowers

Curs Video aranjamente de Crăciun / 50 Lei (1+1 GRATIS)

Invata alaturi de noi sa realizezi cele mai frumase si elegante aranjamente de Craciun. Acest curs a fost creat cu scopul de a te ajute si a te inspira pe deplin in realizarea creatiilor tale din acest an.

In acest pachet vei gasi doua cursuri!

Cursul unu: Aranjament de Craciun in cutie Cursul doi: Coronita pentru usa Urmareste cursul din confortul casei tale ori de cate ori iti doresti, cursul se achita o singura data iar accesul la el este nelimitat.

Daca nu ai inteles in totalitate tehnica folosita la crearea aranjamentelor de Craciun din acest curs, nu ezita sa ne contactezi pentru explicatii suplimentare. Speram ca acest curs te va ajuta si inspira pe deplin in realizarea urmatoarelor tale creatii.

Antonia Stana-florist

Cursuri floristica incepatori Oradea

Florăria Antonia Deluxe Flowers organizează cursuri online și fizice pentru începători sau pentru persoane pasionate de flori. Cursul fizic de floristică pentru începători se organizează strict la Oradea, cu toate materialele și florile incluse în prețul cursului. Prețurile acestora diferă în funcție de cerințele și nevoile dumneavoastră de învățare. Cursul online se face pe aplicația Zoom, iar florile trebuiesc achiziționate separat de către participanți, cu îndrumarea și lista de necesar primite de la noi.

Dacă doriți  intrați în minunată lume a florilor, Floraria Antonia Deluxe Flowers va ajută cu primii pași în floristică. Cursul este susținut de Antonia Stana-florist. Pentru mai multe informații va rugăm  ne contactați la numărul de telefon prezent în rublica CONTACTE.

 

Click aici pentru a lasa o recenzie Google.

Click aici pentru a ne aprecia pagina de facebook.

Click aici pentru a ne aprecia pagina de Instragram.

Click aici pentru a ne contacta.

Florăria Antonia Deluxe Flowers este o florărie din Oradea fondată în anul 2018 din dragostea de a lucra cu flori a fondatoarei Antonia Stana – florist. De atunci facem bucurii clienților noștri atunci când aceștia ne contactează pentru a crea aranjamente pentru persoană iubită sau pentru a le decora evenimentele din viața acestora.

Shopping cart
Shop
0 Wishlist
0 items Cart
My account