Florarie

Retrospectiva nuntilor din 2021. Tendinte si sfaturi

Anul 2021 a fost cu siguranta un an foarte aglomerat si plin de emotii atat pentru noi cat si pentru miri.
Majoritatea nuntilor din acest an sunt nunti amanate si asteptate probabil si de doi ani. In acest context cu siguranta si bugetele mirilor sunt date peste cap.

Nu trebuie sa ne infurie sau sa ne oftice faptul ca mirii ne cer aranjamente florale intr-un anumit buget, trebuie sa stim sa manageriam situatia si sa cautam solutii pentru adaptarea nevoilor lor in bugetul prestabilit.
Cu siguranta toti isi doresc aranjamente ieftine si pompoase dar acest lucru nu prea este posibil asa ca trebuie sa explicam mirilor cat mai in detaliu ce putem sa le oferim in bugetul dorit de ei.
De asemenea, daca de exemplu mireasa vine cu un model de buchet care contine Orhidee alba Phalaenopsis, bujori, hortensie, Delphinium etc. (luna octombrie) , iar bugetul ei pentru buchet e de 250 lei, trebuie sa-i explicam ca asta este imposibil, iar pretul unui asemenea buchet ajunge cu foarte mult peste bugetul ei.
Dar totusi daca ea doreste putem sa urcam cu 50 lei la 300 lei si atunci o sa-i inlocuim bujorii cu trandafiri Vuvuzela alb ( o asiguram ca arata splendid si ca nu isi va da seama ca nu sunt bujori), putem pastra si hortensia iar pentru restul o sa ne asiguram ca gasim o alternativa sa inlocuim, iar daca nu doreste sa creasca bugetul atunci explicam ca nu se poate pastra din ideea ei decat nuantele si atat.
In astfel de situatii trebuie sa fim foarte siguri pe noi, astfel castigam increderea lor. De asemenea trebuie sa inteleaga ca interesul nostru e sa-i ajutam sa faca alegerile corecte pentru ei nu pentru noi.
Tendintele acestui an in materie de culori
Anul acesta a fost un an doar in nuante de roz-mov.
Am crezut initial ca e ceva local insa vorbind cu alti colegi din diferite colturi ale tarii am descoperit ca a fost o nebunie la nivel de tara.
Alegerea mireselor mele e in general influentata de buchetele precedente realizate sau Pinterest. In mare parte doresc buchete compacte in nuante de roz-alb, doresc ‘ Bujorul acela finut” care e de fapt Vuvuzela, Eucalipt si se opresc aici. De aici intervin eu incercan sa conturez cat mai bine buchetul perfect pentru fiecare mireasa.
Trebuie sa le facem sa inteleaga ca buchetul trebuie sa arate exact pe placul ei, nu pe al mamei, nu pe al soacrei sau al nasei. Doar ei trebuie sa-i placa pentru ca ziua nuntii este doar despre ea.
Trebuie sa se simta in largul ei in momentul in care discutati, pentru a putea sa “ o citesti precum o carte”, sa intelegi cat mai bine ce i se potriveste si care sunt dorintele ei.
Asadar in concluzie, a fost un an cu multe nunti minunate, clienti fericiti si multumiti de serviciile noastre. Inca nu e gata, cel putin la noi in florarie in luna septembrie si octombrie avem agenda este foarte incarcata.
Cu o retrospectiva mai amanuntita va astept intr-un articol viitor, probabil dupa terminarea sezonului de nunti, tot atunci mi-as dori sa public si cateva din concluziile voastre si despre ce va mai cer mirii vostri.
Pana atunci astept cu nerabdare mesajele voastre legate de stilurile adaptate de voi,concluziile voastre despre acest sezon de nunti si care mai sunt cerintele mirilor vostri la adresa de e-mail: contact@antoniadeluxeflowers.ro

Toate cele bune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *